HairDO póthaj

A HairDO póthaj a divatos, stílusos, modern nő kedvelt kiegészítője, melynek segítségével pillanatok alatt varázsolhatsz professzionális minőségű hajkoronát magadnak, hosszútávú elkötelezettség nélkül. Így akár naponta más és más frizurával jelenhetsz meg!

A hajhosszabbítás a ’clip system’ technológiának köszönhetően tökéletes és biztonságos, és a póthaj néhány másodperc alatt, rögzíthető a saját hajhoz. Számtalan színárnyalat közül választhatsz, hogy megtaláld a saját hajszínedhez illeszkedő árnyalatot.

TRU2LIFE Fibre

A TRU2LIFE egyedülálló, a természetes hajszál minőségét a legmagasabb szinten reprodukáló, hő-álló szintetikus haj. A haj formázható – a sima haj göndöríthető, illetve a göndör haj kiegyenesíthető – hagyományos styling technikákkal. A TRU2LIFE póthajnak könnyű, selymes textúrája van, így a gyönyörű és természetes haj benyomását kelti.

Hajszínválasztó gyűrű

Nem vagy biztos, hogy melyik árnyalat illik legjobban a hajszínedhez? Segítünk. Rendeld meg a Hajszínválasztó gyűrűt, melynek árát az első rendelésed árából levonjuk. Így a tökéletes árnyalatot kaphatod meg, sőt a későbbiekben is segítheti a Te vagy a barátnőid választását.

Showing all 2 results