WhiteNGo Fogfehérítő alapszett

9900 Ft

Fogfehérítés profi szinten

  • Egyszerű és biztonságos, otthon használható fogfehérítő készlet
  • Jelentős megtakarítás egy fogászati kezeléshez képest
  • Fogorvosok által fejlesztett és tesztelt
  • LED fényre aktiválódó hatóanyag
  • Valódi, bizonyított hatás már hét nap alatt

A WhiteNGo fogfehérítő termékeket az Egyesült Államokban fejlesztették. A WhiteNGo-val otthon fehérítheti fogait anélkül, hogy fogorvoshoz kellene fordulnia. Ez tényleg egy költséghatékony megoldás! A WhiteNGo élen jár az otthoni fogfehérítés fejlesztésében: a hatékonyságát a legfrissebb technológiára, a hideg kék LED fény fogfehérítésre gyakorolt, széles körben bizonyított hatására alapozza. A megfelelő frekvencián a LED fény katalizátorként lép fel, és a fehérítő gél gyors lebontása során felszabaduló oxigén molekulák behatolnak a fog felszínén lévő mikroszkopikus pórusokba, ahol felszámolják az ételek, italok és dohánytermékek okozta elszíneződéseket.

Egy magabiztos mosoly még soha nem volt ilyen egyszerű! A WhiteNGo használatával már hét nap után észrevehető eredményt érhetünk el – egy fogászati kezelés árának töredékéért!

 

Cikkszám: 631291 Kategóriák: , , ,

Leírás

WhiteNGo Fogfehérítő Alapszett

Az egyedülálló, klinikailag tesztelt, EU előírásoknak megfelelő Fogfehérítő Szett tartalma egy kettős hatású folteltávolító/katalizátor folyadék, és egy különleges összetételű fehérítő gél. A hatóanyagok behatolva a fog felületén elhelyezkedő mikroszkopikus pórusokba eltüntetik a sötét elszíneződéseket és biztonságosan tisztítják a fogfelszínt – mindezt a koncentrált peroxid-tartalmú fehérítőszerek használatával járó általános érzékenység nélkül.

A fogfehérítés leginnovatívabb technológiája

Az otthon elvégezhető fehérítő kezelés 30 percig tart, egy szett tartalma 20 kezelésre elegendő. A termék a fogfehérítés leginnovatívabb technológiáját használja: a kompakt All-in-One LED-es fogsínt, melyhez mintázás sem szükséges.

A termék eltünteti a csersav okozta természetes elszíneződéseket, melyek tea, kávé, dohánytermékek, vörösbor vagy kóla fogyasztásánál gyakoriak. A fogak színe a kezelés-sorozat során 2-9 árnyalatnyit világosodhat, ez azonban függ a fogak eredeti árnyalatától, és a szájápolási, szájhigiéniás szokásoktól is.

A kezelés hatékonyságát és eredményességét az innovatív technológiájú folteltávolító katalizátor folyadékon túl a fehérítő gél és az All-in-One LED-es fogsín együttes használata biztosítja.

A WhiteNGo a készlet összeállításánál a maximális fehérítő hatás elérésére törekedett, olyan megoldást kínálva a fogfehérítésre, amely otthon is biztonságosan és kényelmesen végezhető.

A készlet tartalma:

2 x 10ml fehérítő gél fecskendőben
1 x 15ml folteltávolító katalizátor folyadék
1 x All-in-One LED-es fogsín
1 x kék fogászati pálca
1 x használati útmutató
1 x fogszín skála

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.