Szállítási feltételek

Szállítási információk

hairone.hu webváruházban leadott rendeléseket minden esetben futár szállítja Magyarország teljes területén, és kézbesíti személyesen Önnek, vagy akit megjelöl a szállítási adatokban.

A személyes átvétel hiánya miatt szeretnénk kényelmessé tenni a csomagok kézhezvételét, ezért lehetőséget kínálunk több cím tárolására. Így lehetőség van, hogy a küldeményeket egyenesen otthonába vagy a munkahelyére vigyük. Azonban ha nem tudja átvenni a küldeményt, megadhatja a szomszédjának az adatait, vagy egy barátjának, esetleg kollégájának. Persze nem árt előzőleg értesíteni őket, hogy segítsenek a csomag átvételében.

A futár mindent meg fog tenni, hogy a küldemény célhoz érjen. Ha elsőre nem sikerül, akkor megpróbálja egy második alkalommal is, és igyekszik felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy a kézbesítés megvalósuljon.

Amenyiben azt tapasztalja, hogy a futár nem tett meg minden tőle telhetőt, vagy nem volt kellőképpen udvarias, kérjük írjon nekünk egy levelet a rendelésszám és fuvarlevélszám megjelölésével a service@haireone.hu email címre.

Szállítási díj:

  • Normál kiszállítás (4 munkanap) 2300 Ft

FONTOS!

A hairone.hu webáruház jelenleg csak magyarországi címekre szállít.